MC-ferie 2007

Kielferga Bildet er fra Kielferga i 2006, like før vi skal kjøre i land i Kiel.

Det går nesten ikke en dag uten at vi tenker på eller snakker om hvor vi skal dra på MC-tur sommeren 2007, for MC-ferie blir det helt sikkert. Tidligere år har vi hatt mange flotte turer, og tendensen har vært at turene går lenger og lenger sørover.

Etter at vi kom hjem fra turen til Tyskland i sommer, har vi snakket mye om området rundt Bodensjøen, som grenser både til Tyskland, Sveits og Østerrike. Liechtenstein og Frankrike er heller ikke langt unna. Dette området er et yndet turistmål, og det gjør at vi er litt betenkte. Vi er ikke ute etter trengsel og priser som er presset i været, men det ser ut for å være vakkert der nede.

Når vi kommer et stykke ut på våren, må vi bestemme oss for hva vi vil gjøre, spesielt hvis vi skal reise med Kielferga. Billetter må jo reserveres, og det hadde vært litt for dumt å være for sent ute med bestillingen. Tiden vil vise hvor vi havner....

Snart 2007

Ikke mange timene igjen av dette året nå... Takk for det gamle året og måtte det nye bringe like mange fine opplevelser!!!

Ny blog

Dette er den siste dagen i 2006, og det kan jo være en passende dag å opprette en egen blogg på. Den er foreløpig kun ment for testbruk.