Snømåking!

Er det virkelig noen som synes at snømåking er gøy? I dag måtte jeg ut og flytte snø, og det er fare for at jeg også må ut en gang til i kveld eller i morgen. Noe så fullstendig tullete som å flytte snø fra et punkt til et annet finnes vel ikke.
Hvis det er noen som vil ha snøen min, er det bare å komme og hente den fullstendig gratis....

Heldigvis går det mot vår og lysere tider, da er det slutt på snøflytting, vedfyring og mørke kvelder. Da skal vi nyte at det er vår og lenge til en ny vinter. Før den tid skal vi ha mange flotte turer på motorsykkel, både korte og lange. Abstinensen blir visst bare verre og verre....

Lading av batteri, del 2...

Etter at batteriet på TDMen var oppladet, var det Fazeren sin tur. Lettere sagt enn gjort.... På gamlesykkelen min var batteriet lett tilgjengelig under salen (eneste tingen som var bedre med den). Det er jo ikke hver dag salen blir tatt av, og jeg har ikke tenkt over at jeg ikke har sett noe batteri. Så, hvor i h.... var batteriet? Frem med instruksjonsboka. Joda, plassert godt under bensintanken, og halve MCen må demonteres for å få tak i det. Vi leste nøye instruksjonene, og gikk noe skeptisk ut i garasjen. Deler ble skrudd av, dingser mistet (men heldigvis funnet igjen), tanken løftet og satt forsiktig på plass igjen. Det ble litt for mange ledninger og slanger under der, så vi ga oss på det. I dag er det rundt 0 grader ute, og altfor kaldt og glatt for en kjøre- /oppladningstur. Men så snart det blir tørre veier og litt høyere temperatur, er eneste løsning å sende mannen ut på veien, og lade batteriet på den måten. God tur, Arne!

Mange turmuligheter

Som vanlig er sommerens ferietur det heteste samtaleemne her i huset. Vi kommer stadig på noe nytt, og vingler mellom forskjellige land, ferge/ikke ferge, motorvei/landevei o.s.v. Det siste er å ta Kiel-ferga som i fjor, blåse fortest mulig mot Bodensjøen på Autobahn, en svipp innom de nærmeste landene for deretter å kjøre småveier oppover igjen. Ellers er Nederland, Belgia, Luxembourg og opp igjen via Moseldalen en god kandidat. Kjenner jeg oss rett, blir det forskjellige varianter som dukker opp nesten daglig, så det blir spennende å se hvor vi havner i år. Kun én ting er sikkert, vi skal sitte mye på MCene.

Lading av batteriene...

Lading Det er søndag, det er surt og kaldt ute, faktisk noe av det nærmeste vi har vært vinter i år. Under slike forhold er det viktig å lade batteriene, slik at de er klare til å ta fatt på en ny sesong om et par måneder. Hvilke batterier er det snakk om, mine egne? Nei, de er fulladede og mer enn klar for en ny sesong. Det er batteriene i motorsyklene jeg mener, der de står i en kald garasje og lengter etter våren, akkurat som oss. Nå skal de få seg en sakte opplading...

En ekte motorsyklist...

denne siden utfolder en underlig nordlending seg med skriblerier om sine mange turer på motorsykkel, året rundt. Han drar flere ganger i året på tur til EU, som han kaller det, og vinterturer til Finnmark er han heller ikke redd for. Nettsiden anbefales på det varmeste for dem som liker å lese om motorsykkelturer!

Stelviopasset

Bildet vi har valgt for bloggen vår, er fra Stelviopasset, som er Europas nest høyeste veipass. Kanskje skal vi kjøre der med MCene våre en gang? De er skapt for svinger, og dem er det mange av der, ikke mindre enn ca. 50 hårnålssvinger! Kjører du over der, havner du i Italia.

Godt nyttår!

Godt nyttår! Da er 2007 her, og vi ønsker oss selv og alle andre et riktig godt nyttår!