Burg Hohenzollern

Burg Hohenzollern
Innimellom dukker det opp steder og severdigheter vi bare MÅ se, og dette er et av dem! For mange måneder siden dukket Hohenzollernstrasse i Schwäbische Alb opp på PCen min. Nå nærmer ferien seg, og vi har igjen tittet masse på denne flotte borgen. Det er heller ingen ulempe at for å komme dit, må vi kjøre mange herlige svinger i fjell-landskap. Området rundt ser nydelig ut, med små landsbyer, mange borger og slott og helt sikkert deilige veger! Det er heller ikke langt unna Bodensjøen som vi har snakket så mye om, det ligger akkurat nå an til å bli begge deler.
I år kan vi også følge med hvor varmt det er der vi er. Jeg har nemlig endelig fått termometer på sykkelen, ikke å oppdrive i Ålesund, så det ble bestilt på Louis i Tyskland. Dette har jeg ønsket meg lenge, og i går ble det innviet på en liten kjøretur. Da viste det bare rundt 12 grader, men det skal nok få prøve seg med høyere tall senere!

Steffen i Japan

Blomstring i Japan
Nå har det gått en hel måned siden gutten reiste til Japan for å studere ved universitetet i Akita. Det er rart at han er så langt unna.... Vi er jo vant til at han ikke bor hjemme, han har jo studert i Bergen i flere år, men det er litt annerledes å ha ham SÅ langt hjemmefra! Vi blir jo oppdatert innimellom, og han trives veldig godt heldigvis! Før han reiste laget han seg en blog som skulle oppdateres jevnlig med bilder og rapporter fra det store utland. Den funker ikke så veldig bra, så nå har han heller registrert seg på Facebook. Kjempekjekt for oss hjemme å se bilder og lese litt om hva han opplever. Ellers snakker vi jo ofte på nettet, og han har også nå fått seg mobil som virker i Japan. Vi må bare tenke på hva klokka er, de ligger jo 7 timer foran oss.

Lading av batteri, del 4

Lading LadingDa er nye duppeditter montert på syklene våre! I går og i dag var syklene hos AMS og fikk påmontert de etterlengtede ladekontaktene. Nå kan batteriene enkelt lades, og det er også praktisk å kunne lade f.eks. mobilene. Arne kommer også til å koble GPSen til strømuttaket. Dette var kjekt, ble jo som tidligere nevnt lang i maska da jeg oppdaget hvor batteriet på sykkelen var "gjemt", nemlig under bensintanken! Bildene viser hvor enkelt batteriet nå kan lades. Dette greier jeg selv!