Tilfeldige bilder

I dag har vi endret litt på layouten av bloggen, idet vi nå viser et tilfeldig bilde øverst på siden. Disse bildene har vi plukket mest fra våre ferieturer, men det kan også dukke opp et og annet motiv fra andre steder. Det er detaljer som er klippet ut fra originalbildene, og selv synes vi at resultatet ble bra. Vi fant et skript på nettet som genererer tilfeldige bilder fra de vi har laget til. Vi kommer nok til å legge ut flere etter hvert, det gjelder bare å finne motiver vi vil ha med.
Edit: Dette ser forresten ut til å virke dårlig i Internet Explorer, her må man enten høyreklikke og velge Oppdater eller trykke F5 for at bildet skal oppdatere seg. I Firefox og Opera er det nok å klikke på tittelen til bloggen (øverst til venstre).

Bryggeri-tur kanskje?

Det er ikke noe nytt at vi liker øl her i heimen, det er heller ikke noe nytt at vi begynner å drømme om neste tur straks vi er hjemme fra en tur. Slik også denne gangen. Siste dagen av ferien viste de på Travel Channel et program om øl i Tyskland, liksom bare for å inspirere oss til noe vi tidligere har snakket om, nemlig å besøke diverse bryggerier i Tyskland! I år kjørte vi forbi mange av dem, bl.a. de store som Warsteiner og Einbecker. Vi smakte da på Einbecker-pilsen, og fikk også med oss krus hjem fra et hotell i Einbeck, men det hadde vært artig å se hvordan de lager denne gode drikken. I Bamberg har de hele 10 bryggerier, og mens vi søkte på den byen fant vi mange små byer rundt Bamberg også. En av dem vi har tittet på er Aufsess, det er en by med 1500 innbyggere og 4 bryggerier, altså 375 personer pr. bryggeri, det er verdensrekord! Dit må vi kanskje? Ellers har de et bryggeri i Bamberg som produserer Rauchbier, det har vi aldri før hørt om, og det skulle vi også likt å prøve! Så nå er altså planene for neste år allerede i gang, men de blir sikkert endret og endret igjen, som alltid. Kjekt å ha noe å glede seg til iallefall, selv om det virker fryktelig lenge til neste ferie akkurat nå. MC-sesongen er det heldigvis mye igjen av, så det blir vel forhåpentligvis noen fine turer i nærområdet også.