Snart et nytt år!

Godt nyttår!
Nå er året 2007 snart over. Det har vært et fint år for oss, med mange fine opplevelser. Sommerferien var nok høydepunktet. Målet var å la MCene våre bringe oss til Bodensjøen, ta en tur rundt den og dermed kjøre innom Sveits og Østerrike, samt besøke den flotte borgen Hohenzollern. Dette gjorde vi, og som en slags bonus kjørte vi Rhindalen på veg hjem, atter en flott tur! Ellers var det så mye regn og kaldt vær denne høsten, at det ble mindre kjøring og mer slektsforskning. Vi har oppdatert slektsdatabasen vår nesten hver dag, og har sammen hatt mye glede av å finne nye slektninger, bilder av slektninger og supplerende opplysninger av alle slag.
Et annet høydepunkt var å få Steffen trygt og godt hjem til jul etter 9 måneder i Japan!
Til alle venner og kjente: Alle gode ønsker for det nye året, og takk for det gamle!

I dag snur sola!

Solsnu i desember
Det er 21. desember i dag, og nå går det mot lysere tider. Det er alltid deilig å tenke på at dagene blir lengre og lengre, og ennå har vi ikke sett mye til vinteren. I går var jeg faktisk ute og kjørte motorsykkel, det har ikke skjedd ofte i slutten av desember! Den globale oppvarmingen har såmenn noen positive effekter også.
Ellers går det veldig mye i slektsgransking for tida, nesten hver dag gjøres det endringer og tillegg i slektsdatabasen. Ta en titt på slektssidene våre hvis du er interessert!
I dag er også Steffen på vei hjem fra Japan, flyet lander i Wien om bare en times tid. Likevel rekker han ikke hjem i dag, men i morgen skal han hentes på Vigra. Håper bare at tåka på Gardermoen ikke skaper problemer...