Sortevatnet

Akrobat Sortevatnet
I går kveld var vi en tur ved Sortevatnet for å fotografere. Tidligere har det helst vært for å bade vi har reist dit. Denne gangen ble det kun masse bilder, men når en ser på akrobaten på bildet kunne det vel eventuelt blitt et ufrivillig bad?

Borgundgavlen

Borgundgavlen
I dag var det en nydelig sommerdag. Vi startet dagen med en fin MC-tur til Vestnes-Rekdal-Vatne, inkludert et besøk på Vatne gravsted. Etter middag og litt solnytelse på verandaen, tok vi oss en tur i Borgundgavlen. Vi hadde med oss fotoapparat og knipset masse bilder av de gamle husene og detaljer på dem. Det er en nytelse å gå rundt der i fredelige og vakre omgivelser.

Atlanterhavsveien

Atlanterhavsveien
Atlanterhavsveien
Nå er ferien over, men etter at vi kom hjem fra Tyskland, var det strålende vær og fristende å ta seg en motorsykkeltur. Tirsdag 29. juli var siste feridag, og da dro vi avgårde for å kjøre den spektakulære Atlanterhavsveien. Det var fint vær hele veien, men skoddelufta kjente vi godt da vi nærmet oss. Vi så en vegg av tåke, men heldigvis var det bare spredte tåkeskyer i havgapet. Det var faktisk ikke så verst å sitte i ly med kaffe og niste, sola varmet oss godt.
Når man ser Storseisundbroa fra Vevangsida, virker det nesten som om det er skummelt å kjøre over broa, det ser veldig bratt ut. Det ene bildet gir kanskje et inntrykk av det. Fra den andre sida ser det ut som om veien bare forsvinner i løse lufta. Ikke rart at det er mange turister som besøker denne veien, det må være svært spesielt for mange å se hvor vi finner på å bygge veier!
Etterpå kjørte vi over Averøya og tok ferga til Kristiansund, så da vi kom hjem, hadde vi hatt en deilig tur på rundt 30 mil. En fin avslutning på ferien!