Fotodilla

Due
I det siste har det blitt mye fotografering både med meg og Arne. Etter at vi kjøpte oss et digitalt speilreflekskamera har vi lest mye om fotografering, prøvet og feilet, og av og til lykkes. Vi har også laget oss en fotoblogg der vi har samlet noen av de bildene vi selv synes er brukbare. Jo mer vi holder på, jo mer innser vi at det er masse å lære. Akkurat nå ser vi fotomotiver i omtrent alt. De siste morgenene har vi fulgt med noen duer som har inntatt sin frokost i naboens tre. I ettermiddag var de på plass igjen, og det var også Arne med kameraet.

Tur til Valldal

Utsikt mot Stranda
Det har blitt september og høst, men like fullt har vi et nydelig vær. Da frister det gjerne å ta seg en tur på motorsyklene, så i dag kjørte vi inn til Valldalen. Hensikten med turen var todelt, først og fremst for å få en fin kjøretur, dernest for å ta bilder på gravstedet, ivrige slektsgranskere som vi er.
Kjøreturen var kjempeflott, og vi kom også hjem med mange bilder. Etter turen på gravstedet spiste vi middag på Fjellro Turisthotell, der de har en idyllisk hage hvor det er deilig å sitte og nyte maten. Det var omtrent bare motorsyklister som var der, den ene sykkelen etter den andre stoppet utenfor.
Bildet er tatt fra Liabygda med utsikt over fjorden mot Stranda.