Plageånder!

I dag har jeg lyst til å være litt grinete, og årsaken er de totalt unyttige selskapene som til stadighet ringer for å "gi meg et kjempetilbud" eller komme med spørreundersøkelser.
Et av disse firmaene er Unicall AS med kontor blant annet i Skien, telefonnr. 31304708. Et annet er Current Communications AS i Kristiansand med telefonnr. 38704671. Et tredje er vårt alles "kjære" Telenor som bruker telefonnr. 72525139. Sistnevnte ringer faktisk opp igjen, selv om de har lovet å stryke oss fra ringelisten sin. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger disse har forsøkt å ringe oss med sine "tilbud". Det har skjedd at jeg har tatt telefonen og sagt klart i fra at dette er vi ikke interesserte i. Andre ganger har jeg tatt telefonen og lagt fra meg røret så de kan prate til de blir lei.
Jeg vet ikke hvorfor vi blir oppringt av slike så ofte, særlig ikke siden vi har reservert oss mot blant annet telefonsalg. De kan ringe til forskjellige tider; når vi er på jobb, på sein kveldstid og til og med i helgene.
Hvis ikke idiotene er i stand til å forstå at folk ikke er interesserte i det de kommer med, må andre virkemidler tas i bruk. Forbrukerrådet blir i så fall første instans....
Sånn! Der fikk jeg det ut!