Trollstigen 1. pinsedag

Isterdalen
Et nydelig vær 1. pinsedag gjorde at det måtte bli en tur på MC. Trollstigen i slikt vær, ble et perfekt valg! I Isterdalen var det faktisk over 25 grader. På veg innover mot Tresfjorden stoppet vi for å ta bilde av de flotte fjella som åpenbarer seg. Vi blir alltid like betatt av å nyte synet av fjella på våre kanter av landet.
Et stykke opp i Trollstigen stoppet vi også og tok noen bilder,  blant annet dette som viser utsikten ned mot Isterdalen. Vi fikk også filmet med to kameraer denne gangen. Arne har det "gamle" montert slik at det filmer bakover, og jeg har fått meg et nytt actionkamera som nå er montert fremme på min sykkel. I morgen skal vi prøve å sette sammen en liten filmsnutt som helt sikkert blir lagt ut under "videoer" på hovedsida.

Fin 17. mai

Nakkedalen 17. mai 2009
Nasjonaldagen ble feiret på beste måte i år, vi tok på oss MC-bunadene og kjørte en tur på motorsyklene våre. En slik dag er det lite trafikk på veiene, og i det fine været fikk vi en strålende tur via Vatne over Nakkedalen til Fiksdal. Over Ørskogfjellet på vei hjem stoppet vi og drakk kaffe på Fjellstova hos de hyggelige nederlenderne som driver stedet.
Mange steder var det fint pyntet med flagg og bjørk, og det var litt artig å se hvordan det ser ut andre steder enn i Ålesund på 17. mai.
(Bildet er tatt med mobilkamera av heller dårlig kvalitet)