Travle tider.....

Cupfinalen 2009
Atter en gang har det gått altfor lang tid siden vi skrev noe her, men vi har vært rimelig opptatte med så mye annet. For snart en måned siden var vi i Oslo sammen med halve Sunnmøre for å se AaFK slå Molde i cupfinalen, og alle vet jo at det var nettopp det de gjorde. Ikke bare vant vi fotballkampen, men vi vant også Oslo i dagene og timene før kampen, vi vant tribunekampen på den mest overbevisende måte og jeg er ikke i tvil om at vi vant de fleste nøytrales hjerter i tillegg. Måten kampen ble vunnet på, 10 mann i over en time mot 11 sure Moldespillere, gjorde sitt til at sympatien gikk til våre gutter. Vi har hørt om nøytrale som ble så fascinert av det oransje folkelivet at de gikk hen og kjøpte AaFK-sjal. Og for en fest av en fotballkamp! For første gang møttes to lag fra Møre og Romsdal i finalen, og for første gang ble bataljen avgjort på straffespark. For et drama, for en nedtur for Molde og for en seier for AaFK og alle oss som holder med dem!
I dagene og ukene etter finalen har seieren bare blitt deiligere og deiligere etter hvert som sure romsdalinger har spredt sine sure oppstøt over alt, at de ikke skjønner at de nå får enda mindre sympati (om mulig) enn de hadde før! Vi visste jo fra før at de var et av lagene som var dårligst likt i Norge, og denne surmulingen gjør det bare enda verre for dem. Og deiligere og deiligere for oss! Denne karamellen kommer vi til å suge lenge på, og selvsagt vil vi ved enhver anledning minne romsdalingene på det som skjedde på Ullevål 8. november 2009.

Etter at fotballsesongen var over, var det mye som måtte oppdateres på "foppalwebben", statistikker og oversikter måtte føres ajour. Disse sidene har nok etterhvert blitt de mest komplette med hensyn til historikk om AaFK, og da har jeg ikke glemt AaFKs egne sider.

Ellers har vi i den siste tiden vært travelt opptatt med å lage nye slektssider, der har vi lagt ned mange timer! De nye sidene begynner å ta form, og vi ser at vi kommer til å bli ganske så fornøyde med resultatet. Vi har tatt i bruk TNG (The Next Generation og Genealogy Sitebuilding), og det har gitt oss mye raskere nettsider og mange nye muligheter for presentasjon av slektsdatabasen. Ta gjerne en titt ved å klikke på linken til venstre.

Vi har som nevnt hatt mye å styre med, men glemte jeg fotobloggen? Lisbeth har kjøpt sitt eget speilreflekskamera, og nå er hun selvsagt ivrig etter å prøve det ut.