Lei av snøen

Fantastisk fint på Trollstigen i juni!
Nå har snøen ligget sammenhengende i ca. to måneder, mye lenger enn vi er vant til på disse kanter. For å si det som det er: Vi er drittlei! Snart er det mars måned, og da vil vi at vårtegnene skal stå i kø. Vi vil at snøen skal forsvinne, vi vil ha vårluft og vi vil ha bare veier! Årets første kjøretur på motorsykkel tar vi som regel i mars, men blir det slik i år?
Bildet ovenfor viser riktignok masse snø, men det er på Trollstigen, og den ligger ved siden av den tørre veien. Slik vil vi ha det!

Full konsentrasjon!

Foto-duppeditter
Arne her i full konsentrasjon med ny duppeditt. I dag, eller rettere sagt i går siden det er over midnatt, fikk vi hele to pakker med foto-duppeditter i posten. Den ene pakken inneholdt en ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:2.8 Pancake samt en fjernutløser. I den andre var det en ZUIKO DIGITAL ED 14-54mm 1:2.8-3.5, et objektiv Arne har sett på på nettet hundreogørten ganger, ikke rart mannen er dypt konsentrert! Vi fikk etterhvert prøvd begge linsene, bare innendørs foreløpig, og de svarte til forventningene og vel så det. Skal bli moro å teste videre! Bra det fortsatt er helg i morgen, slik at vi får utnytte dagslyset litt.

Frem i lyset

Annonse i smp 1964
Vepsebol
Det pusses opp i Arnes barndomshjem. Det er mye rart som kan dukke opp når det rives, bl.a. flere vepsebol. Det største vepsebolet kan du se på et av bildene her. Under tapetet på pipa var det klistret opp aviser fra 1964, ti år etter huset ble bygget. Det andre bildet viser en av annonsene, en tanke annerledes enn dagens annonser. Det dukket også opp et referat fra en fotballkamp mellom AaFK og Langevåg, morsomt!

Selve livet

Life is a mountain
"Livet er et fjell, ikke en strand" sto det så sant på bilen til hotellet vi bodde på i La Villa i Italia sist sommer. Vi er så enig, så enig! Man får jo litt brunfarge ved å ligge på en strand hele ferien, men hvilke minner? Å manøvrere MCene over vakre pass gir iallefall minner for livet! Med veier som slynger seg oppover, nå toppen for så å kjøre nedover igjen på herlige veier, dette med utsikter som hele tiden er helt overveldende, DET er livet det! I tillegg får vi oppleve mange koselige byer og steder. Noe nytt hele tiden i forhold til en kjedelig sydenferie (joda, vi har prøvd det også).