Sørnes-vandring

Sørnes-vandring i Lykkjå
Sørnes-vandring
I dag arrangerte Sørneset Vel vandring med Harald Grytten på Sørneset. I løpet av et par timer fikk vi servert lokalhistorie i Gryttens ånd og med innslag fra mange som har vokst opp eller bor i området. Tida ble dessverre altfor knapp, vi skulle gjerne likt å høre mer fra en ikke altfor fjern fortid.
Det var stort oppmøte og mange kjente ansikter å se, noen av dem hadde vi ikke sett på mange år. Vandringen startet ved Pluto-kiosken, og derfra gikk vi ned til kapellet på Nørve gravsted. Videre gikk vi til Sandsberget, til Fogd Lindholms vei like ved gamle Kringsjå, til Magdevågneset, til Flyhavna og en siste stopp i Nils Winds vei ved Roklubben. I Roklubbens lokaler ble det servert kaffe og kaker, og de fleste tok turen innom. Et flott initiativ av velforeningen, virkelig kjekt å få være med på dette!

Vi har laget bok!

Feriebok
I dag har vi laget bok! Vi har de siste dagene prøvd oss litt frem på blurb.com, et nettsted hvor man kan lage sin egen bok. Denne kan bestilles enten bare til privat bruk eller den kan publiseres slik at andre også kan kjøpe den. Vi har valgt å lage bok av ferien 2009, og den blir kun til egen forlystelse. Vi tar med dette vare på bildene i bokform i stedet for papirbilder i album. Det blir med denne måten også plass til å skrive mer tekst til bildene, og de kan enkelt variere i størrelse. Blurb.com har klart å lage til et genialt og lett forståelig system for å lage bøker. Man laster ned et eget program som inneholder sidemaler som også kan justeres og tilpasses akkurat slik vi vil ha sidene. Det blir spennende å se om boka blir slik vi forventer når den dukker opp i posten, forhåndsvisningen så i alle fall lovende ut! Jeg ser ikke bort fra at det blir mange bøker av forfatterne Lisbeth & Arne Remvik i bokhylla vår. Vi ser for oss mange muligheter allerede, og noen kan nok også bli til glede for andre enn oss selv.
Bildet viser forsiden og ryggen på boka, som vi har bestilt både med soft- og hardcover.