Hagearbeid

PliktarbeidHele vinteren går vi og gleder oss til at våren skal komme, slik at vi kan kjøre motorsykkel igjen. Men så er det slik da, at når en har hus og hage, er det også en del som må vedlikeholdes. For å få litt bedre samvittighet når vi setter oss på syklene og bare koser oss, ble hagen prioritert i dag. Tre nye Rhododendron erstattet de fæle, gule "Ellingsøykjerringene" vi hadde. Jeg tror de gule blomstene vi hadde egentlig heter "Nattlys", men de blir kalt "Ellingsøykjerringer". Navnet har de fått fordi de er lett å få inn i hagen, men vanskelig å bli kvitt.....

Ørn

Ørn! Ørnen har landetI det siste har vi ofte sett ørn i nærheten, og i dag så vi til og med to. Vi har ofte snakket om hvor moro det ville være om vi klarte å ta bilde av dem, og nå fikk vi i hvert fall frem et kompaktkamera før de forsvant. Vi holdt øye med dem lenge, men de var litt for langt unna til at bildene ble noe å skryte av. Likevel var det artig å klare å få bilder i det hele tatt, men kanskje kommer vi nærmere seinere?

Minnebok

Minnebok Her en dag fant jeg frem de gamle minnebøkene mine. Det ble mye latter da min venninne og jeg bladde oss gjennom dem. Synd det ikke fins slike for dagens barn, nå er det vel bare skoledagbøker som gjelder.