Jeg har fått varme hender!

VarmebryterVarmeholkerBakdekkHjelmI går kveld måtte vi ha en liten kjøretur for å teste alt det nye på sykkelen min. Den har nå hatt sin årlige service og kom hjem med nytt bakdekk og varmehåndtak. Ny hjelm fikk jeg også, og intercomen ble flyttet over til den nye hjelmen. Vi måtte jo sjekke om alt virket som det skulle, og det gjorde det virkelig!
Det jeg hadde gledet meg aller mest til var å få varmehåndtak. Arne bestilte disse da han avtalte tider for service, og hadde tenkt at det skulle være en overraskelse. Etter noen dager røpet han det, så jeg har gått en stund og ventet på dette nå. Og de skuffet ikke! Bryteren er greit plassert midt på styret slik at jeg lett kan slå dem på og av, og regulere varmen. Temperaturen var ikke mye å skryte av i går kveld, men jeg holdt meg varm på hendene hele tiden, fantastisk!
Intercomen var også riktig plassert, så vi hører hverandre godt. Hjelmen er vel det eneste jeg ikke er helt fornøyd  med, men det må kanskje litt tilvenning til. Den sitter mye tettere enn den forrige, og det gjør den nok sikrere, men jeg håper den tilpasser seg litt bedre etter hvert.

Mistrøstig vær

Utsikt fra LiabygdaDen siste uka har vi hatt fri og hadde planlagt en MC-tur til Sogn for å kjøre den såkalte Snøvegen over Aurlandsfjellet mellom Lærdal og Aurland. Vi hadde nok kommet til å bruke et par dager, men dessverre gjorde været at turen ikke ble noe av denne gangen. Vi får ha det til gode til en annen gang, men vi har likevel fått oss et par turer mellom regnbygene den siste uka.
Veien over fjellet er nasjonal turistvei og skal være en opplevelse i seg selv. Ovenfor Aurland er det laget et utsiktspunkt med fantastisk utsyn over Aurlandsvangen og området rundt.
Forhåpentligvis bedrer været seg fremover så vi får tatt oss flere turer i vår vakre landsdel.