Tynn og lekker!

ASUSI går kom årets duppeditt, nemlig en ASUS Eee Transformer TF201 med tastatur! En lekker, liten sak som vi brukte kvelden i går til å gjøre oss kjent med. Og vi er kjempefornøyde! Unnskyldningene vi hadde for å kjøpe noe slikt var at "ja, det kan da være kjekt å sjekke mail og sende mail når vi er på tur", "det er jo greit å ha noe å lagre alle bildene på som en sikkerhet" og litt sånn..... Den er i alle fall så liten og lett at den ikke vil gå ut over verken plass eller vekt på MCene når vi er på tur. Hjemme vil vi sikkert stort sett bruke bare nettbrettet til å surfe med, men på tur vil det være greit å ha tastatur. Dette ble som en mini-bærbar PC. Skal bli artig å lære seg mer om bruken av den!

Nytt webhotell

Flyttet webhotellEtter ca. 10 år hos one.com har vi nå flyttet hele remvik.com til Proisp i Norge. Det hele har tatt ca. 10 dager, men vi er kjempefornøyde så langt. Det hadde nok gått mye fortere om vi også byttet til nytt domenenavn, men nå kan vi bruke de samme adressene som før både på mail og for websider. Brukerne av remvik.com vil derfor ikke merke så mye, annet enn at sidene forhåpentligvis responderer kjappere.
Vi selv merker forandringen godt, spesielt er oppdateringen av slektssidene våre nå mye enklere enn før. Det går fort, og det bare virker! I skrivende stund har vi ikke fått den endelige bekreftelsen på at flyttingen er ferdig, men alt er oppe og virker.
Så langt er vi meget fornøyde, selv om vi nå betaler mer for mindre plass enn før.

Passo di Giau

Passo GiauVår forrige ferietur hvor vi for det meste oppholdt oss i Dolomittene ga oss mange flotte opplevelser. Vi kjørte jo mange pass, men det aller flotteste var Giau. Med sine mange svinger, av dem hele 55 hårnålssvinger, var det en drøm å kjøre der for oss motorsyklister. Vi kjørte der faktisk to dager på rad, og kunne kjørt der igjen og igjen.... Det var slett ikke bare veien som var flott, på toppen av passet tok utsikten aldeles pusten fra oss. Vakre fjell samme hvor vi snudde oss! Vi snakker stadig om at dette vil vi oppleve flere ganger. Det er jo et hotell på toppen, og vakrere utsikt enn det dette passet gir kan en vel neppe våkne til noen steder. Vi får se, det er jo heldigvis flere ferieturer å se frem til :) Sikkert og visst er det at jeg ønsker å oppholde meg der en stund, dog ikke så lenge som MCen på bildet!