En begivenhetsrik uke

BorgundgavlenBorgernes veiFredagsturDenne uka startet med en gedigen overraskelse! Mandag ettermiddag sto plutselig Juwita og Steffen på trappa. Jeg ante ikke noe, og skulle ha likt å se fjeset mitt da jeg lukket opp døra, kjempegøy! Tirsdagen fikk vi oss en fin tur på naturstien i Borgundgavlen i sol, men ikke så varmt. Onsdagen kom atter våren, men dagen gikk med til baking til familieselskapet torsdag. I dag, fredag, med nydelig vårvær fikk vi enda en tur, og den var lang! Et av bilda viser sporloggen fra Steffens mobil. Juwita brukte skritt-teller og den viste at vi hadde gått hele 20.298 skritt på den 14 km. lange turen. Vi startet hjemmefra i halv tolv-tida og gikk over Husafjellet, tok stien rundt Øvre Gravlund og fortsatte Borgernes vei. Så kom den største utfordringen etter en allerede bra tur, nemlig de 418 trappetrinnene opp til Fjellstua. Puh, jeg ble både andpusten og svett og kjente det godt i beina. Steffen sto et stykke lenger oppe og lokket med vannflaska, så det gikk da på et vis å komme seg videre...... Vel oppe kunne vi nyte medbrakt niste på Kniven før vi gikk stien innover og opp til Rundskue. Derfra kunne vi nyte utsikten før vi gikk siste stykket til Fagerlia og hjem. En riktig flott tur, men den vil nok merkes i beina i morgen også. Kjekt å ha "barna" her og bli dratt med ut på tur!

Klargjøring

OljesjekkMer luft i dekkaBatteriet ladesAldri før har vi hatt en så sen sesongstart som i år. Nå ser det heldigvis ut til at våren er her og i dag ble syklene klargjort. Vi har fått sjekket oljen og etterfylt litt, vi har sjekket lufttrykk og fylt på en god del mer på begge syklene. Batteriet på TDMen er satt på lading og Fazeren skal få en dose etterpå. I morgen er det fotballkamp, så det blir nok den aller første lille turen i år. Nå har vi mange måneder med kjøring foran oss og gjett om vi gleder oss!

Venter på våren

Klare for vårenVinteren og våren kjemper for tiden om å vinne. Det blir nok ikke lenge til våren vinner, og disse er klare til dyst.