Kom mai du skjønne milde!

Snø i aprilI morgen er det mai, men i dag ser det ikke slik ut. Det har vært snøbyger med jevne mellomrom i hele dag. Snøen legger seg heldigvis ikke, men det er kaldt og guffent. Nå vil vi ha vår!

Liv i fotobloggen

Gamle BorgundbankenVi skrev tidligere om hvor få bilder vi hadde lagt ut på fotobloggen, og derfor valgte vi å gi hverandre en utfordring. Det har fungert bra, for hittil i april har vi lagt ut 31 bilder. Du kan se bildene her.
Utfordringen har også andre positive sider, for den har medført at vi har følt oss "tvunget" til å komme oss ut. Fra 1. mai vil det bli nye utfordringer, men disse vil ikke vare lenger enn en uke.
Ett av bildene vi har tatt, men som ikke er med på fotobloggen har jeg tatt med her.

Dagens foto

Kajakker på en grå dagFendereVi har lagt ut svært lite bilder på fotobloggen i det siste samtidig som vi har skrevet lite her, så da var det på tide å gjøre noe med det. Vi har gitt hverandre en utfordring om å ta bilder hver dag med et bestemt objektiv. Hvis resultatene blir brukbare, kommer bildene på fotobloggen. Det blir helt sikkert dager uten bra bilder, og da lar vi også være å legge dem ut.
Resten av april måned har Lisbeth valgt å bruke sin ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:2.8 Pancake, mens jeg har valgt ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm 1:4.0-5.6. Dette blir moro!

Fredagskos

FredagskosEndelig fredag og tid for fredagskos! Vi har ikke Kims, men Tuborgen og snapsen til fotballkampen er klar. God helg!