Løvetanna vant

I dag er det ny foto-utfordring for oss igjen. Arne skal den neste uka bruke sitt kompaktkamera Panasonic DMC-TZ20, mens jeg denne gangen har valgt Canon Powershot S3 IS. Jeg har alltid likt dette kameraet veldig godt, men i dag har jeg slett ikke fått til å ta bra bilder. Etter flere runder ute med forsøk på å ta bilder av margeritter og andre sommerblomster, sitter jeg igjen med et bilde av en løvetann! Bildet ligger på fotobloggen.
Så vant altså løvetanna, slik den gjør så mange steder....

Rundskue

NykleholmenRegatta i BorgundfjordenI dag var det den første dagen på en stund at det var fint vær. Det benyttet vi til å ta en tur til Rundskue, et sted jeg ikke har vært på mange år. Arbeidet som er nedlagt både der og andre steder av Aksla Vel er imponerende! Det ble tatt bilder i alle retninger, og et par av dem ser du her. Det ene bildet er av Nykleholmen, som Hartvig Kiran skrev om i visa om Ola Skutvik og Mariann.

Jeg har den siste uka tatt bilder med Canon S3 IS, så også disse bildene. Fra i morgen er det en uke med en ny utfordring på gang, og jeg skal kun benytte Olympus med ZUIKO DIGITAL ED 14-54mm. Lisbeth har planer om å bruke kun Panasonicen sin (kompaktkamera).

Ny utfordring

Fotoblogg-arkivNå er vår første fotoutfordring gjennomført. Fra og med 14. april og ut måneden har vi fotografert hver dag og lagt ut bilder på fotobloggen. Det har stort sett vært dårlig lys for fotografering, men bilder har det da blitt likevel.
Vi starter i dag med en ny utfordring der Arne bytter kamera og jeg bytter objektiv. Arne skal de neste syv dagene bruke Canon Powershot S3 IS, mens jeg skifter fra pancake til ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm.
Det blir spennende å se hva vi kan få til den neste uka, gøy blir det i alle fall!