Snart kamp igjen

Kø til Color LineSist søndag halte jeg opp mobilen for å ta et bilde av den oransje horde på veg til kamp. Det er jo mange oransjekledde foran, men bildet ble faktisk dominert av en i gul trøye. Selv om de gule ikke dominerte kampen, greide de uavgjort, så det var nok han i gult som var mest fornøyd etter kampen. Vi hadde faktisk forventet at vi i toppen skulle vinne denne kampen..... Men det er mange kamper igjen, og vi må i alle fall sørge for å holde tredjeplassen eller å klatre høyere. Det hadde smakt godt med medalje i år!
Travelt å være supporter, det blir bare verre og verre jo nærmere kampstart vi kommer. Og nå i skrivende stund er det bare 2 dager, 4 timer og noen minutter til kampstart på Lerkendal. Vi får håpe og tro at det er vi oransje som kan juble mest etter den kampen!

Bryllupstelegrammer

BryllupstelegramBryllupstelegramFor nesten hundre år siden, nærmere bestemt den
25. oktober 1915, giftet Arnes besteforeldre seg i Brønnøysund. På den tiden var det vanlig å sende telegram til brudeparet, og Borghild og Karl Elias fikk 81 hilsener gjennom "Den Norske Rikstelegraf." Disse fikk de samlet og innbundet i en bok som har gått i arv og som nå befinner seg hos oss.
Det er en fin samling med forskjellige motiver. Noen har morsomme vers på rim, andre med gratulasjoner med eller uten rim. På bildene kan du se et par eksempel.

Borgundgavlen igjen

Rytter i BorgundgavlenSikkert god utsikt derfra!Det har blitt fotografert veldig lite i det siste, så i dag måtte vi gjøre noe med den saken. En plass vi alltid synes det er kjekt å besøke er Borgundgavlen. Vi blir aldri lei av å gå der, og når det er fint vær som i dag er det bare helt fantastisk. Arne har lagt ut et fint bilde på fotobloggen, mens jeg ikke ble fornøyd med noen av mine denne gangen. Jeg tar med et par av dem her likevel.
Nå får vi håpe på litt godt vær, slik at vi kommer oss ut på noen foto-turer igjen. Vi hadde jo tidligere i år en utfordring som gikk på å ta bilder hver dag, det fikk oss ut i frisk luft nesten hver eneste dag. Kanskje på tide med noe slikt igjen?