AaFK-spiller i VM!

Barrantes klar til innbytteBarrantes har fått en dultFrisparkJeg hadde to ønsker for kampen mellom Uruguay og Costa Rica tidligere i kveld. For det første at Costa Rica skulle vinne og for det andre at Barrantes skulle få spille. Begge ønskene ble innfridd. Costa Rica vant 3-1 og Barrantes kom inn helt på slutten av kampen. Moro! Så da ble 14. juni 2014 en historisk dag for AaFK, med en spiller i fotball-VM, og det i jubileumsåret!

Endelig oppdatering av bloggen!

På kaia i OsloI Gossmannsdorf i TysklandEtter at jeg (Arne) begynte å få både dårlig balanse og dårligere håndskrift på forsommeren i fjor, kom vi til at vi måtte avslutte motorsykkelkarrieren. Det viste seg senere at jeg hadde pådratt meg en type Parkinsons.
Alt av ferier de seneste årene var blitt brukt til motorsykkelturer i både inn- og utland, men nå var det dessverre slutt. For oss var dette den ultimate ferieformen, vi ville ikke annet. Tre ganger kjørte vi til Alpene, og det eneste vi angret på var at vi ikke hadde begynt å kjøre tidligere. TDMen ble solgt i oktober, og i januar ble også Fazeren solgt. Heldigvis hadde vi tatt vare på mange gode minner i form av bilder, film og reisebeskrivelser, så vi kan i alle fall mimre litt.

TDMen havnet hos en kar på Lauvstad, og i skrivende stund er han og et par kamerater i Alpene også. Han sendte oss melding med bilder nylig, så nå fikk vi se TDMen i Alpene igjen. Han var ganske "fersk" som MC-fører da han kjøpte sykkelen, men han er strålende fornøyd. Jeg er helt enig, han overtok en "steike god" sykkel.

Her forleden ble vi kontaktet av en som hadde sett tursidene våre, og han lurte på om vi hadde noen kart å selge. Vi hadde en eske med kart spesielt for motorsyklister, og disse kartene var plastbelagte slik at de tåler litt nedbør. Han og en venninne kom innom for å hente kartene, og samtidig var de ute etter råd og tips. Meget hyggelig å få besøk av dem. De skal snart nedover til Apene de også, og da blir det nok til at vi følger med dem hvis de er flinke til å legge ut oppdateringer.

Motorsyklister er hyggelige folk, og motorsyklene gjør at folk tar kontakt, også folk som ikke kjører sykkel selv.
Vi måtte dessverre slutte å kjøre sykkel, og selv om vi er litt misunnelige, har vi fortsatt glede av å se at andre koser seg.