Vi har flyttet!

Foto: KrogsveenSykdommen min har gjort det vanskelig å gå i trapper, og derfor måtte vi gjøre noe med boligsituasjonen. Enten måtte vi bygge om for å fortsette å bo der vi hadde bodd i nesten 28 år, eller så måtte vi flytte til noe mer lettvint. Et fall gjorde at vi bestemte oss ganske fort for å flytte.
Temmelig fort fant vi den ideelle leiligheten for oss, og ganske fort hadde vi kjøpt den. Vi fikk innendørs parkering, heis, vaktmester, stor veranda og et fint kjøkken med mye skapplass. Det var selvsagt mindre enn det vi var vant til, så vi måtte kvitte oss med mye. Huset måtte også tømmes, men vi fikk god hjelp til å kaste i containere.
Like etter nyttår ringte en kar om huset. Han hadde hørt rykter om at vi skulle flyttte, og han var meget interessert i å kjøpe det. Det fikk han, og slik gikk det til at vi slapp unna en del omkostninger og ikke minst nedvask.
Nå er vi på plass i egen leilighet, og vi er meget fornøyde. Snømåking og plenklipping er en saga blott, og vi har fått det mye mer lettvint. Vi har alt vi trenger, selv om vi kvittet oss med mye i prosessen. Vi var ikke flinke til å kaste noe den tiden vi bodde i huset, vi hadde jo nok plass.... Her i den nye leiligheten har vi bestemt oss for å være mye flinkere, ikke har vi plass til så mye skrot heller.
:-)

Kommenter innlegget

Kommentarmoderasjon er aktivert på dette nettstedet. Dette betyr at din kommentar ikke vil bli synlig før den er godkjent av en redaktør.