Fridag og sol!

Hornindalsvatnet
Tirsdag er for meg vanligvis fridag, og i dag hadde også Arne fri. Været er for tiden nydelig, og i går bestemte vi oss for å ta en lengre tur på MC. Vi startet i 11-tiden og tok ferga fra Sunde til Festøy. For å slippe en ferge til, og heller kjøre litt mer, tok vi turen rundt Austefjorden på veg mot Nordfjordeid. I Austefjorden hadde vi en god pause i sola, med innkjøpte wienerbrød fra COOP Fyrde. Deretter gikk turen til Straumshamn, vegen var smal dette stykket, men vi hadde den stort sett for oss selv.
Turen oppover Bjørkedalen og Stigedalen var nydelig, vegen er også blitt mye bedre enn tidligere. Langs Hornindalsvatnet var det utrolig flott! Flott natur, flott veg, flott vær og flotte sykler, bedre kan man vel nesten ikke ha det? Det blir en del stopp når vi er på tur, og i dag var den lengste rasten med medbragt mat og kaffe, ved Horndøla bru. Vi tok ikke turen til Hellesylt sentrum denne gangen, men stoppet og tok bilder av et stort turistskip på fjorden. Ved Ljøtunnelen måtte vi selvsagt også ta en liten stopp, det er obligatorisk. Utsikten derfra er til å ta pusten fra en, selv om vi har sett den mange ganger.
At motorsykler er kontaktskapende visste vi fra før, og i dag fikk vi en ny bekreftelse på det. Da vi hadde en liten stopp like før Grodås, stoppet der også to turistbusser. Flere av passasjerene kommenterte syklene, både via tegnspråk og ellers. Et fransk par kunne fortelle at de også hadde MC hjemme i Syd-Frankrike.
Sykkylvsferga kjørte vi ombord i like før den skulle gå, det er slik vi pleier å gjøre det når det gjelder ferger.
Vi har hatt nok en tur med flotte opplevelser på deilige veger i fantastisk natur, denne gangen ble det 273,8 km. Nå skal vi finne neste turmål, så det er bare å begynne å glede seg til ny tur.

Kommenter innlegget

Kommentarmoderasjon er aktivert på dette nettstedet. Dette betyr at din kommentar ikke vil bli synlig før den er godkjent av en redaktør.