Bytt:  Gå til:
04.07.2016 kl 19:00 Marienlyst Stadion Tilskuere: 6467
Strømsgodset
4 - 2
Aalesund
Dommer: Kai Erik Steen Tippeliga-kamp

Målscorer
Muhamed Maudo Keita(17)
Mikkel Kirkeskov, selvmål (26)
Lars-Christopher Vilsvik (74)
Flamur Kastrati (90)
Mustafa Abdellaoue (5)
Peter Orry Larsen (34)
Startoppstilling
1 Espen Bugge Pettersen
3 Jonathan Parr
4 Kim Andre Madsen
26 Lars-Christopher Vilsvik
71 Gustav Valsvik
8 Petter Vaagan Moen
9 Øyvind Storflor
11 Martin Rønning Ovenstad
22 Bismark Adjei Boateng
10 Marcus Pedersen
77 Muhamed Maudo Keita
Andreas Lie
Mikkel Kirkeskov
Oddbjørn Lie
Bjørn Helge Riise
Adam Örn Arnarson
Edvard Skagestad
Peter Orry Larsen
Aron Thrandarson
Vebjørn Hoff
Franck Boli
Mustafa Abdellaoue
Innbyttere
30 Lukasz Jarosinski
2 Mounir Hamoud
15 Flamur Kastrati
17 Christopher Lindquist
23 Thomas Braathen Sørum
46 Sondre Solholm Johansen
54 Knut Ahlander
Lars Cramer
Daníel Leó Grétarsson
Thomas Martinussen
Fredrik Carlsen
Marlon Matheus da Silva
Sondre Brunstad Fet
Bytter
Thomas Braathen Sørum for Keita (84)
Flamur Kastrati for Storflor (90)
Sondre Brunstad Fet -> Mustafa Abdellaoue (77)
Daníel Leó Grétarsson -> Adam Örn Arnarson (85)
Fredrik Carlsen -> Vebjørn Hoff (86)
Gule kort
Flamur Kastrati (90) Bjørn Helge Riise (80)
Røde kort
Ingen Ingen.
Kampreferat
Fra AaFKs hjemmeside:

Surt tap i Drammen
04.07.2016 - 21:36 ( Sist oppdatert i går - 23:31 ) - Herman Ekeberg
Spillerne måtte skuffet innse tap mot Strømsgodset


AaFK hang godt med mot hjemmesterke Strømsgodset, og var ikke langt unna å få med seg noe hjem, men det endte med tap.

Mos sørget for ledelse etter fem minutter, på det første angrepet AaFK hadde. Andreas sitt femmetersspark endte på hodet til Peter, som headet til Mos i bakrom. Han slapp fri og gjorde ingen feil alene med keeper. En drømmeåpning!

Strømsgodset hadde føringen i kampen og kom flere ganger til gode innleggspoisjoner, uten å skape det helt store. Men etter 17 minutter fikk de uttelling på en kjapp overgang. Muhamed Keita driblet seg inn i 16-meteren og sendte kula i bortre hjørne.

Like etter var Franck sterk i duell med Lars Vilsvik og slapp fri, men avslutninga fra skrått hold gikk rett på Bugge Pettersen i SIF-buret. Etter 20 minutter radet AaFK opp med et flott angrep. Oddbjørn fant Aron i mellomrommet, som igjen fant Adam på høyrekanten. Han la inn foran mål og på bakre stolpe fikk Franck igjen muligheten, men forsøket endte i nettveggen.

Det skjedde mye på Marienlyst og hjemmelaget var farlig frempå ved flere anledninger. Etter 26 minutter satt 2-1 på et hjørnespark. Mikkel var sist på ballen, hardt presset av Kim André Madsen og ballen føk inn i hjørnet.

Minuttet etter var det nære på igjen. Godset slapp igjen lett til innlegg og foran mål headet Marcus Pedersen i tverrligger og over.

Etter halvtimen var Mos nær scoring på en cornerretur, men det harde skuddet ble blokkert til en ny corner. Men utligningen skulle komme, og for en vakker utligning.

Aron var bevegelig, sterk og god i dag og det var han som sto bak innlegget fra høyre. Fra 14 meter smalt Peter læret inn i nettmaskene på hel volley! En herlig scoring i hans kamp nummer 300 for AaFK!

Og Peter var nær scoring igjen etter 37 minutter, da han lurte offsidefella til Godset, men avslutninga gikk rett på Godset-keeperen.

Den siste sjansen før pause fikk også Peter. Aron stusset først til Mos, som hælsparket ballen på skuddhold for Peter. Avslutninga fra 20 meter gikk til side for mål.

Stolpe ut
2. omgang startet jevnt, men hjemmelaget viste at de kunne angripe massivt og bredt med mange spillere. Det ble det skumle situasjoner av, men AaFK lå godt og samlet defensivt.

Den første store sjansen kom etter 56 minutter. Franck og Mos kombinerte seg framover og avslutninga til Mos gikk via et SIF-bein og til hjørnespark. Den andre store AaFK-sjansen kom etter 65 minutter, etter bra angrepsspill. Aron vendte vakkert bort en SIF-forsvarer på egen halvdel og fant Bjørn Helge, som igjen tok med seg Adam på høyre. Han serverte Mos som la inn foran mål. Innlegget hadde retning bakre hjørnet, men Bugge Pettersen fikk fistet ballen over mål.

Etter 74 minutter fikk AaFK en kjempemulighet på overgang, men Godset kontret tilbake og gjorde 3-2 ved Lars Vilsvik. Han dukket opp på et innlegg fra venstre og bredsidet ballen i motsatt hjørne fra 10 meter.

AaFK måtte igjen jage utligning, og var nær scoring etter et glimrende innlegg fra Adam. Både Franck og Peter fikk muligheten på hodet, men det ble ikke noe skikkelig treff.

Like etter var det Aron som fant Adam igjen, og nok en gang satt innlegget på pannebrasken til Franck. Denne gangen ble det en god heading, men uheldigvis traff ballen stolpen og ut.

AaFK fortsatte kjøret mot Godset-målet, og etter 87 minutter var de uhyre nær utligning igjen. Peter kastet langt og Edvard endte i duell ved første stolpe. Han headet ballen inn foran mål det det ble frenetisk kamp om ballen. Kula havnet i returrommet der Bjørn Helge fyrte av. Ballen hadde retning det bortre hjørnet, men et SIF-bein sørget for en ny retur. Denne gang fikk Mikkel muligheten, men avslutninga gikk over.

Mot slutten måtte det gambles høyt, og på slutten av overtiden fikk hjemmelaget muligheten på overgang, og da satt den siste Godset-scoringen.
Powered by tplSoccerStats
All statistikk utarbeidet av Arnes Fotballweb